sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Blue(s) BrothersVielä vuosien jälkeenkin Cisun ja Toton samankaltaisuus paitsi ulkonäön myös asentojen suhteen jaksaa hihityttää. Eilen aamulla eteisessä oli kaksi huolestunutta siniveljestä. Kuten kuvasta näkyy, he olivat leikkineet tossullani ja hiuslenkilläni, mutta sitten asettuneet jonoon murehtimaan ja odottamaan.

Ai miksi? No siksi, että kaikista Koratian asukkaista on ihanaa ja hermostuttavaa, että on jo melkein kevät. 

Tässä Toto yrittää sulattaa lunta katsellaan: hus lumi, tahdon seikkailemaan!
Pojilla on jo selvästi kevätmieli, milloin he eivät kökötä murehtimassa.  U:hun pitäisi päästä koko ajan, kotona on parasta kytätä ikkunassa öisinkin, olo on hyvin valpas ja riehakas. Pahimmilta yöralleilta ollaan toistaiseksi säästytty, mutta lienee vain ajan kysymys, milloin kissat maaliskuussa -yöt alkavat.... Viimeistään maaliskuussa, veikkaisin.

16 kommenttia:

 1. Nuo ilmeet on ihan sanoinkuvaamattomat...oho, hups, ei me tarkoituksella...mutta kun.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Usein jo yksi ilmeikäs koratialainen olisi aikamoisen hassu näky, mutta kun siinä vieressä on vielä toinen... Cisu ja Toto ovat tahtoen ja tahtomattaan meidän omia ilopillereitä. <3

   Poista
 2. Täällä on ainakin jo ihan huhtikuista, joten ehkä maaliskuu perutaan tältä vuodelta?
  Suloinen Toto uhmaamassa hankea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, mä haluan kyllä maaliskuunkin. Oikein piiiiitkän, lämpimän ja aurinkoisen maaliskuun - joka saa kernaasti muistuttaa huhti- tai toukokuuta, haluan siis pitkän ja kauniin kevään. Ja Totokin haluaa!

   Poista
  2. Joo, kyllä, joo. Ehdottomasti samaa mieltä! Mitähän ajattelin, kun tuon kirjoitin. Varmaan sitä, että maaliskuun kissahulluus on ehkä peruttu. Joulukuun saisi perua, ja siinä samassa tammi- ja helmikuutkin. Paitsi jos se on tällainen kuin tänä vuonna!

   Poista
  3. Minusta kissahulluuskin on ihan hauskaa, kunhan se ei kestä koko maaliskuuta. Onneksi Cisu ja Toto ovat ilmeisesti jopa poikkeuksellisen rauhallisia öisin. Meillä ei ole koskaan iltahepuleita ja vain hyvin harvoin todistamme nk. logojen yötä, jolloin tuntuu, että talo on täynnä Puma-merkin logoja, siis loikkivia kissapetoja. :D

   Minulle sopisi hyvin, että nuo mainitsemasi kuukaudet vaihdettaisiin esim. nelikuukautiseen maaliskuuhun. Tai ehkä huhti- tai toukokuuhun, jos oikein saa toivoa?

   Poista
 3. Voi pojat! Te olette meidän lukijoidenkin ilopillereitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manna N, kiva kuulla. Pojat kiittävät! :)

   Poista
  2. Hih, Manna. Sait uuden nimen!

   Poista
 4. Voiskoos Toto tulla vähän meillekin uhmailemaan lumikasoille? Tuo kaksikkokuva on mahtava! Pystyn niin eläytyyn fiilikseen kun meidän lyhkärit on hämärässä hyvin samannäköset kans. Tapaavat tuojotella yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kyllä Toto varmaan mielellään tulisi. Vaikka hän on Cisua urheampi lumikissa, niin joku raja Totollakin: olisipa jo ihana vihreä kevätnurmi, jolla tehdä tutkimuksia, mässyttää ruohoa sekä vaania lintuja ja jyrsijöitä. Se vasta on elämää se!

   Voin hyvin kuvitella teidän kissajoukot hämärissä. <3

   Poista
 5. Meilläkin on jo oirehdittu maaliskuuta, täällä on useampina päivinä tavattu karjuva karvasuikero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ilmeisesti enteilläkään maaliskuuta, vaikka juuri eilen väitin niin. Viime yönä meillä oli hyvin hellää ja rauhallista: Toto nukkui kylkeeni painautuneena rullana ja Cisu kainolopitkulana käsi kädessä kanssani. <3 Olisi varmaankin rasittavaa nukkua aina tassukkain, mutta muutaman kerran vuodessa se on kyllä hyvin söpöä.

   Poista
 6. Veljekset kuin ilveks... eikun koratit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihan ensimmäisiä yhteispostauksia tässä blogissa on "Veljeni Koratmieli", ja onneksi samanmielisyys ja kaikenlainen samanlaisuus jatkuu yhä. :)

   Poista
 7. Voitte pojat tulla tänne, täällä ei oo ollu lunta piiitkään aikaan! -Devi-

  VastaaPoista