keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Aamukahvit


Viimeksi oltiin salaattibaarissa ja nyt ollaan aamukahvilla. Cisun aamuvinkki kuuluu: Kahvia tassuun ja nassuun! Toivottavasti kahvikissa piristää aamuanne.Cisu on niin virkeä, ettei hän tarvitse kahvia joka päivä. Hän nauttii sitä vain viikonloppuisin, mikäli minä kiikutan kahvin sänkyyn. Viime viikonloppuna näin kävi molempina aamuina. Kun Cisu on saanut kahviannoksensa, hän kaapii mukin (kuvitteellisesti) piiloon. Siitä minäkin tiedän, että kaikki kahvikissat ovat nyt hörppineet herkkuaan tarpeeksi, on aika nousta päivän puuhiin.  

8 kommenttia:

 1. Kahvikissoja on siis ihan oikeasti olemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on. Cisulla oli kahvikausi vuosi sitten keväällä, kun hän täytti viisi ja tuli kahvinjuonti-ikään. Nyt on sitten taas aktivinen kahvikausi. :)

   Poista
 2. Sepä vasta hurjaa olisi, jos Cisu saisi kahvia joka aamu! Tulisikohan C vielä enemmän energiseksi? Olisiko se edes mahdollista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, kysymyksesi on aivan pelottava. En halua ajatella sitä enempää. Sanoisin, että mikäli olisi mahdollista, että Cisusta tulisi vielä energisempi, niin sellainen Cisu voisi väsyttää pahasti kaikkia muita Koratian asukkaita.... ;)

   Poista
 3. Kahvikissa, ja ihan oikea sellainen! Meillä kahvia nauttivat vain kaksijalkaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nelijalkaiset olivat kuulemma sunnuntaiaamuna olleet hyvin vihaisia miehen heille tarjoamaan ruokaan (minä en ollut kotona): he olivat peittäneet pahaa ruokaa sisältävän märkäruokakuppinsa omalla fleecehuovallaan ja huutaneet kiukkuisina. Kahvikaan ei ollut Cisulle keitetty. Kauheaa.

   Poista
 4. Pipsun ja Miirun Pirjo15. helmikuuta 2014 klo 10.39

  Haaaa, tämä tieto lohduttaa mua, sillä nuori Miiru-kolli (1,8 v), olisi kovin halukas (maito)kahvinjuontiin, mutta minä selitän, että ei noin pienille vielä tarjoilla! Sitten kun täyttää viisi vuotta, palataan asiaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, Miiru ei vain olen vielä kahvinjuonti-iässä! Eiväthän pienet lapsetkaan saa juoda kahvia, miksi siis pienet kissat saisivat? :)

   (pahoittelen, että vastaan kommentteihin vasta nyt, mutta sähköpostini oli pimittänyt minulta tieton uusista kommenteista)

   Poista