lauantai 15. helmikuuta 2014

Personal trainerit työssään

Tästä tapahtumasarjasta ei ole kuvamateriaalia, ja vaikka olisi, en julkaisisi kuvia itsestäni pyllertämässä lattialla. Sen sijaan kerron, miten Cisu ja Toto suhtautuvat pyllertämiseen eli jumppaohjelmaani. 

He suhtautuvat niin innokkaasti ja auttavaisesti, että epäilen fysioterapeuttini maksavan heille palkkaa minun valvomisestani. Mitenkään muuten ei selity se, että


- kun harjoittaa selkälihaksia vatsallaan maaten ja nostaa yläkroppaansa, sen alle pujahtaa loikomaan Toto. Eipä tullut ainakaan lysähdettyä heti takaisin lattialle.

- melkein mitä tahansa tekeekin, saa lisäpainoksi kissan. Cisun erikoisalaa on selkäpainona toimiminen, olipa ihminen lähes missä asennossa tahansa.

- kun treenaa kierreliikettä kyljellään ja niin, että taivuttaa yläkroppaansa mahdollisimman paljon takaviistoon, näkee taakseen kurkatessaan kissanpään, joka odottaa, milloin voi laskeutua jumpparin käden päälle. Tämä on hyvin hankalasti selitettävä juttu, mutta tietäkää, että kyse on joka tapauksessa positiivisesta asiasta. Vielä vähän aikaa sitten en taipunut sellaiseen asentoon, että kissa olisi voinut kärkkyä kädellelaskeutumisasentoa. Nyt taivun jopa katsomaan, mitä tuo kissa puuhaa.


Te voitte nyt katsoa, mitä kissat puuhaavat, kun jumppaaja on suorittanut pyllerryksensä ja joogamatto rei'itysareenapainimolski on kissojen käytössä. He puuhaavat tunnelileikkejä, kynsiharjoituksia ja kaikenlaista telmimistä aina pieneen tappeluun saakka.Kuka on eka tunnelissa?


Rei'ittäjä Totander työssään.


Personal trainerit treenaavat keskenään. 


video


Pahoittelen kuvien ja videoiden kännykkäkameralaatua ja sitä, etten ole nappaissut videosta ainakin loppua pois, mutta videoeditointi ei ole vahva puoleni. 

Toton vahva puoli ei sivumennen sanoen ole huutavan koratin löytäminen. Hän kuuli kerran videolta kuuluvan Cisun varoitushuudon ja on nyt etsinyt huutajaa puolisen tuntia ympäri Koratiaa kulkien ja joka ikkunasta kurkkien. 


Lopuksi personal trainieren vinkki: treenien jälkeen on hyvä rentoutua


pilatesjumppaohjeiden päällä loikoen tai


omalla tyynyllä raukeana torkkuen.


Toivotamme kaikille viikonloppua, jossa on sopivassa suhteessa treeniä ja rentoutta. Esitämme myös myöhästyneet mutta sydämellisesti pörisevät ystävänpäivätoivotuksemme kaikille kissa- ja kissaihmisystävillemme! 

16 kommenttia:

 1. Kyllähän näiden treenareiden fysiikasta näkee, että painia ja jumppaa on tehty ennenkin eli tosi hyvissä käsissä olet ;) Kiva kun työ alkaa tuottamaan tulosta, olisko syy juurikin poikien sparrauksessa?

  Ja video oli kiva! Totolle onnea Cisun etsintään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, kyllä trainerit tosiaan pitävät huolta omasta kunnostaan. Cisu on jo aloittanut kevättreenitkin: aamuyöstä noustaan ravaamaan julkisen kanssa pitkin poikin.

   Toivon, että Toto on löytänyt Cisun tai ainakin mielenrauhan. Olen siskolla lastenvahtina ja yökylässä ja joskus Totoa on huolestuttanut, jos olen ollut yötä pois kotoa. <3

   Poista
 2. Kundit, ei... ei hyvänen aika. Miten te saatte mennä jumppamatolle? Mä en SAA! Se on kuulemma vaarallista! Tai siis, jumppaan toki (olen kissa) mutta mun pitää aina olla jossain omilla matoilla. Nyt mäkin alan vaatii että saan reenata sinisellä! NIIN.

  Hyvin ootte opettaneet ihmisenne btw.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa, Cisu ja Toto saavat jumpata vain valvonnassa matolla. Yleensä matto ei ole esillä, mutta siitä huolimatta naskalihampaat ja kynnet ovat onnistuneet lähes tuhoamaan maton. Tänään alkoi kyllä epäilyttää, onko edes turvallista vääntyillä hirveän kissasuman keskellä... toistaiseksi en ole eristäytynyt minnekään jumppaamaan, koska on aika hauskaakin, miten kiinnostuneita ja avuliaita pojat ovat jumppahetkestä toiseen.

   Poista
 3. Tänä päivänä täytyisi jokaisella olla oma PT. Sehän on niin trendikästä. ja aivan taatusti lähtisi tuloksia syntymään ja kehitys nousisi potenssiin kymmenen. Kyllä minäkin tuommoiset sutjakkaat pojat kelpuuttaisin minua jumppauttamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea: kaikille saleille ja muihin kuntoilupaikkoihin on saatava kissoja trainereiksi! Ainakin minun jumppamotivaatiotani on nostanut kovasti, että saan aina aktiivista jumppaseuraa. Kerran nuoremmalla trainerilla oli tosin niin uupunut olo, että hän yritti tuon tuosta kesken treenauksen asettua viereeni ja päälleni nukkumaan!

   Poista
 4. Gebsu oli kovin kiinnostunut personal trainerien ääntelystä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joutuiko Gebsukin etsimään huutajaa? Täytyy myöntää, että toinen trainereistani on aika kova komentamaan, jopa uhkailemaan :D

   Poista
 5. Teillä on sentään aktiivisia personal trainereita. Täällä kun on joskus jotain yritetty niin tulee vain sääliviä katseita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän trainerit ovat ehkä huolestuneet, että jos tämä kehitys jatkuu, käteni ei kykene enää silittämään jatkuvasti. Tilanne oli vissiin jo sellainen, ettei pelkkä sääli auta. ;)

   Poista
 6. Oii, tommoset PT:t sais jo munkin peffan ylös soffalta =)

  VastaaPoista
 7. Me Like, PT:n voima on kyllä uskomaton. Palasin pari tuntia sitten yökyläreissusta ja olin aikeissa heti jumpata. PT:t ovat kuitenkin omatoimisesti suoneet itselleen vapaapäivän ja köllivät kylpyammeen alla. En ole arvatenkaan saanut jumpattua lainkaan...

  VastaaPoista
 8. Meidän rainerit joutuvat jumppaamaan vain keskenään, koska henkilökunta on erittäin laiska jumppaamaan. Ja nyt päällä oleva jalan kuntoutusjumppakin pitää tehdä seisovilleen, joten se ei hirveästi houkuta osallistumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitruuna, tsemppiä sinnekin kuntoutuspuuhiin! Ilman toista jalkaa on monin verroin vaikeampaa kuin käsipuolena. Olen varma, että saat kuitenkin henkistä tukea maukulaisilta, vaikkeivät he tarjoaisikaan yhtä intensiivistä jumppa-apua kuin koratialaiset.

   Poista
 9. Heh! Selkeästi Koratia on taivaallinen paratiisi verrattuna natsivaltioon, jossa Elliott ja Amos asuvat. Tämä natsivaltio omistaa juuri samankaltaisen jumppamaton, mutta auta armias, jos näyttää vähänkin siltä, että sen päällä uhataan tehdä etutassuvenytykseksi naamioitua kynnenteroitusta, matto vedetään heti pois tassujen alta! Elliottia ja Amosta edeltänyt maatiainen onnistui aikanaan tuhoamaan jumppamatot kynsin ja hampain niin tehokkaasti, että nyt ymmärretään olla varovaisempia. Joku sama tuhoamisviehätys niissä näyttäisi olevan kuin pahvilaatikoissa.

  Samanlaista PT-meininkiä esiintyy myös natsilandiassa: nelijalkaisten on aina pakko pujehdella emännän ruhon ali, etenkin juuri silloin, kun sen lihaksisto on uhkaavasti hapoilla ja romahduksen partaalla. Noh, pitäähän elämään saada jännitystä. Lisäpainoiksi he eivät ole vielä suostuneet, vaikka emäntä oikeasti arvostaisi, jos he tarjoaisivat tällaista palvelua.

  Tukkaankin on kerran käyty kiinni. Tämä tapahtui silloin, kun villapipo päässä tehdyn hölkkälenkin jälkeen ihminen meni selälleen makuulle jumppamatolle, tukka haisten villaiselta saaliseläimeltä. Täydellisesti kyllä yllätti, kun yhtäkkiä joku näykki tukkaa ja otti pehmoisesti tassuilla kiinni päänahasta. Kuin olisi ollut kampaajakäsittelyssä. Hauska tunne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä muka natsivaltio. Muuttakaas meille..!

   Poista