perjantai 22. marraskuuta 2013

Yökyöpeli(t)Minua ärsyttää tapani pitää puhelinta yöpöydällä, mutta siinä se on joka yö, ajan näyttäjänä ja herättäjänä. Sain vasta viime jouluna herätyskellon, mutta se hajosi heti. Eivät ole kellotkaan yhtä kestäviä kuin ennen...

Vaan on puhelimesta hyötyäkin, koska siinä on kamera. Jos sattuu itse heräämään yöllä, sytyttämään valon ja siinä samalla herättämään jaloissaan nukkuvat kissatkin, voi myös ottaa tällaisen kuvan. Huojuvat pojathan ne siinä. Ihmiset eivät arvosta, jos kissat herättävät heidät öisin, vaan eivätpä näytä kissatkaan moisesta ilahtuvan. 

Toivotamme kaikille rentouttavaa ja hyväunista viikonloppua!

20 kommenttia:

 1. On se hankalaa olla kuuluisa kissa, Koratian kuninkaallinen ja pussattavan suloinen. Koskaan ei voi silloin tietää koska paparazzi iskee. Huojuvat pojat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, olet aivan oikeassa. Siksipä koratialaiset ovatkin nyt lähteneet julkisuutta pakoon mökille, mutta äh, täälläkin on paparazzi!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Myrsky ja Minna! Kunhan vain saisi edes yöllä olla rauhassa ihailijoilta, kissat tuumaavat...

   Poista
 3. Onpa suloiset uniset huojuvat herrat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepi! Harmaapojat ovat nyt mökillä, ja eilen he olivat illalla niin uupuneita maalaisseikkailuista, etteivät kyenneet edes huojumaan. Cisu sammahti kuin talja keskelle lattiaa. Paparazzi toki ikuisti senkin näyn parhaansa mukaan.

   Poista
 4. Voi huojuvia poikia <3
  Tulee mieleen yksi erityisen aikainen aamu vuosien takaa, jolloin kun valo laitettiin päälle, niin päälläni nukkuva Viljo vain räpytteli silmiään typertyneenä, räpytteli ja räpytteli eikä selvästi tajunnut eikä nähnyt oikein mitään. Olin kyllä ihan samaa mieltä, kuka nyt keskellä yötä haluaisi herätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, voi että, voin hyvin kuvitella Viljon pöpperöisen hämmennyksen <3

   Poista
 5. Voi simmusikkaraisia poikia! Kamala kohtalo, keskellä yötä valot päälle ja kamera sanoo räps. En tykkäis itse... mutta joskus on sama käynyt mielessä poikien kanssa.

  Meillä on erityisesti Mauno sellainen, josta näkee kun on juuri herännyt tai väsytää. Se onkin mamman oma Sikke-pupu, simmut sikkarana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauno-pupu <3 Meillä kumpikaan kissukka ei osaa peittää väsymystään, vaikka välillä yrittääkin. Ei ole vakuuttavaa, vaikka kohentaisi itsensä ryhdikkääseen asentoon, jos silmät ovat kiinni. :)

   Poista
 6. Hurrrja kuinka ihanat! Yritän aina aamulla laittaa varovaisesti valoja, ettei käy kissan silmiin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mayo, terveisiä Cisulta ja Totolta, juuri noin hienotunteisesti henkilökunnan pitäisikin käyttäytyä. Hyvä!

   Poista
 7. Miten muuten tunnistatte kissat toisistaan? Nehän näyttävät ihan identtisiltä kaksosilta. Roikkuvatko niillä aina nimilaatat kaulassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, kotiväki ja lähipiiri tunnistavat kissat pääsääntöisesti helposti toisistaan. Cisu on keltasilmäinen kapeakasvo, Toto vihreäsilmäinen nallukka, ruumiintakenteetkin hieman eroavat. Myös kissojen äänet ja elekieli ovat erilaiset, ja pimeässä turkin jäykkyys/pehmeys paljastaa, kumpi on tullut viereen.

   Pojilla on yleensä pannat, koska ikinä ei voi olla 100 % varma, mitä ulkoilua ja karkailua harrastavat villiviikarit keksivät.. Viime talvena pojat olivat nakupelleinä kuukausia.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Taru, no kai tuo paparazzi tiesi, mitä tekee, kun kiusasi kameralla yöllä. Jos ei olisi kiusannut, ei oltaisi saatu näin paljon ihailevia kommentteja!

   Poista