sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Hienostunut viikonloppu

 

Koratian harmaaherrat ovat tänä viikonloppuna pistäneet aivan parastaan, mitä hienostuneisuuteen tulee.

Eilen Toto otti aurinkokylpyjä ikkunan ääressä nojatuolin selkänojalla. Häntäkin tuulettui siinä samalla mukavasti.


 
 
 
Välillä Totander tarkasti, olisiko lampaantaljan takana vielä parempi läikkä. Vaikka läikkä näytti menevän taljan taaksa ja vaikka Toto piti siellä päätään pitkiä aikoja, ei selvinnyt, miten tuon läikän saisi haltuun.
 

 
 
 
Cisu oli sitä mieltä, ettei pelkkä sohvannoja riitä hänen arvolleen. Kun sohvan päällä on tyyny, kelpaa hienonkin kissaherran tarkkailla tiluksiensa tapahtumia ja ottaa välillä nokoset.
 

 
 

Kaikkein tyylikkäintä oli poikien saunakäytös. Kyllä minun kelpasi, kun yksi huriseva saunottaja pesi kielellään vasemman kämmeneni ja toinen oikean. Tunsin olevani superhyvässä hoidossa. Hoitajista nuorempi oli muuten taas kuullut, että ihmiset puhuvat saunasta. Kun menimme saunaan, huomasimme, että Toto-tonttu onkin siellä jo lämmöstä nauttimassa. Näin on käynyt ennenkin. Pitää ilmeisesti alkaa välttää "saunaa" kuin ulos-sanaa konsanaan, jos emme ole oikeasti lämmittämässä saunaa. Toto taitaa kuunnella koko ajan ihmisten juttuja.

6 kommenttia:

 1. Varsinaisia hemmotteluhetkiä Koratia-Spa:ssa, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, olette aivan oikeassa! Olen jo kahtena peräkkäisenä viikonloppuna saanut saunassa ihanan hurinaseuran lisäksi myös pesupalvelua. En yhtään tiedä, mistä tämä johtuu, mutta en suinkaan valita. <3

   Poista
 2. Minä olen ihan varma, että Cisu ja Toto ymmärtävät tärkeät sanat. Sauna nyt tuntuu olevan yksi niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, olen myös varma tuosta. Aika usein tuntuu, että Cisu ja Toto ymmärtävät vähän liikaakin. Tätä menoa joudumme pian turvautumaan pelkkään koodikieleen tähän tyyliin: "Menisimmekö ensin U:hun ja sen jälkeen S:ään?"

   Poista
 3. Koodikieltä olinkin ehdottamassa, kun herrasmiehet puhuvat noin hyvin ihmistä <3 Onpa muuten Totolla pitkä häntä. Ja komea. Tietenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, minä en osannut ensin pitää Toton häntä erityisen pitkänä, mutta nyt niin moni on sanonut siitä, että tämäkin kissatietämätön on havainnut: kyllä, Toto on todellinen pitkähäntä. Noista asennoista päätellen Toto tietää sen itsekin. :D

   Poista