sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kesäiset isänpäiväterveiset

 

Cisu ja Toto ovat ilahduttanet tänään isänpäivän kunniaksi ihmisiskäänsä mm. vaatimalla yhteistä ulkoilulaatuaikaa ja ottamalla torkkuja ihmisiskän sylissä. Ihmisvaaria he eivät muka voineet onnitella kuin tekstiviestillä, koska vaari on mökillä. Sitten Cisu ja Toto muistivat, että vaari lukee heidän blogiaan mökilläkin, totta kai - ja mikä olisikaan hauskempi tapa viettää sunnuntai-iltapäivää kuin muistella vaaria, mökkiä ja kesää, eli monia suosikkijuttuja.

Tässä siis sinne mökkiläisille ja muillekin nähtäväksi pari heinäkuista ja blogissa ennen julkaisematonta  mökkeilykuvaa. Siinä, että Cisu hengailee rannalla ja laiturilla, ei ole mitään ihmeellistä... 
 

...mutta kamera oli paikalla myös sinä historiallisena hetkenä, kun Toto päätti ensimmäistä kertaa elämässään mennä oma-aloitteisesti laiturille. Kas näin, kovat kundit ja raavat merimiehet lomafiiliksissä. 

Minäkin loikkasin ihan kesäfiiliksiin, kun etsin näitä kesäkuvia!


 

Löysin koneelta myös niin ikään aiemmin julkaisemattoman kuvasarjan, joka sekin sopii isänpäivään. Tässä nähdään, mitä tapahtuu, kun ihmisiskä saapuu pellolle yllättäen, kesken minun ja moukuloiden U-hetken. Tulee taas kerran Sinäkö se oot -hetki, ja on parempi mennä ihan littanaksi, kun ei voi olla ihan varma, onko tuo tulija tuttu. Huomaa etenkin kuvan takaosassa näkyvä minilittana. Se on Cisu, Koratian (muka) rohkea kunkku.


 

Ensimmäinen kissa saavutettu.

 

Ja toinen. Koratian kunkun ilme on melko mairea, kun tunnistaa muukalaisen omaksi palvelijakseen.


 


Maireushetken jälkeen kunkku kerää itsensä. Ihan varmasti tiesin koko ajan, kuka sieltä on tulossa, mutta halusin vain mennä mahdollisimman kauas ja olla ihan pieni ja litteä. HALUSIN, kunkku miettii.

Jos Koratian kuninkaalla tai edes kruununprinssillä olisi lapsia, he olisivat varmasti hyvin hassuja ja litistymiskykyisiä.

Näissä iloisissa kesätunnelmissa toivotamme kaikille mukavaa isänpäivän jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Hassut ja litistymiskykyiset kuninkaalliset lapset :-D
  IHANIA kuvia, toden totta! Musti ja Ransu lähettävät myös erityiset terveiset kissavaarille sinne paratiisisaarelle!
  Kesä ja meri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, kiitos kommentista ja Musti ja Ransu, kiitos terveisistä! Kysymme jossain välissä vaarilta, onhan hän huomannut nekin kissamaiset terveiset. <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kyllä varmasti ihmisiskä ja vaari ilahtuvat näistä terveisistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, kyllä kuka tahansa järkevä ihminen ilahtuu kissan lähettämistä terveisistä. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, niin toden totta tuli. Toisaalta oli ihana katsella kesäkuvia, mutta kyllä siinä herää myös epäilys, voiko noin kaunista ja valoisaa olla enää ikinä. Onneksi voi!

   Poista
 4. Ihania ja hassujakin kesäkuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi, vaikka juuri totean yllä Myrskylle ja Minnalle, että kesäkuvien katselu on (myös) kidutusta, luulen, että pitää jossain vaiheessa katsoa, josko löytäisin vieläkin julkaisemattomia kesäkuvia. Niissä on oma fiiliksensä kuitenkin. :)

   Poista
 5. Voi hyvänen aika kun nämä on suloisia kavereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepi! Nämä kaverit osaavat olla aikamoisia riiviöitäkin, mutta yleensä he ovat kovin suloisia - eivätkä vähiten ulkona, jossa ovat aina touhukkaita, tomeria ja (yli)valppaita hassulaisia. :)

   Poista