sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Mekin ollaan olemassa!


Myönnän tehneeni tänä keväänä töitä enemmän kuin yleensä. Kotona teen niitä useimmiten ergonomisesti olohuoneen sohvalla läppäri sylissä röhnättäen. Tässä lähellä on olohuoneen ruokapöytä, ja kun nostan katseeni, näky on usein samanlainen kuin yläkuvassa. Tuollainen pettynyt Mä vaan kysyn -katse... (Ja ei, Cisu ei ole lihonut viittä kiloa eikä muuttunut puluksi, vaikka onkin tuollainen muhkea harmaakananen kuvassa).

Pöydän altakin saattaa tulla ärtynyttä katsetta.Mutta älkää huolestuko, kyllä täällä kissoja huomioidaankin. Tänään aamu alkoi hirvittävän hauskalla ja vauhdikkaalla hiuslenkkuleikillä sängyssä, sitten juostiin (kissat siis) kanapalaherkkujen perässä ja ulkonakin on käyty. Onnistuin myös sanomaan Totolle kissan kielellä "västäräkki". Jos Totolle näyttää jotain ikkunasta, hän ei ikinä nk. hiffaa. Nyt päätinkin itse kurkata ikkunasta, sanoa i-iii-I-ii Toton tavoin ja kas, heti oli Tottendahl itsekin ikkunalla lintubongaamassa ja västikselle vikisemässä.

10 kommenttia:

 1. Hahaa, pitääpä itekin koittaa kissakieltä, ku seuraavan kerran käy vastaavalla tavalla. :p Ei ne höntit kyl koskaan tajua, jos ihmiskielellä yrittää viestiään perille saada.

  VastaaPoista
 2. Toto varmaan ajatteli, että jee, nyt se VIHDOIN oppi puhumaan mun kieltä!
  Voi ei, liikatyöskentely on pahasta. Pikaista asioiden korjaantumista!
  Kana-Cisu on aivan ihana <3

  VastaaPoista
 3. Viestintä on tarkkaa puuhaa. Niinhän sitä sanotaan että viestintä epäonnistuu paitsi sattumalta. Ja nyt tuli sattuma! Jes! ii-ii!

  VastaaPoista
 4. Vau, olet oppinut puhumaan Tottista!
  Meillä kissat osaa luontevasti tulla istuskeleen tai makoileen läppiksen päälle, joten ei voi olla huomioimatta. Béla on myös mestari asettautumaan mun ja lukemani kirjan väliin.

  VastaaPoista
 5. Joo, juuri nuo tietyt katseet aiheuttavat sen pienen piston sydämessä silloin, kun on liikaa työ- yms. omissa asioissa kiinni.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on toisinaan Ärtyneitä Katselijoita :D

  Oletko oppinut muita sanoja?

  VastaaPoista
 7. Västäräkki! JES! Tämä blogihan käy kielikurssista, eihän ole pitkä aika siitä, kun kerroitte, mitä "ankka" on koratiaksi :D

  VastaaPoista
 8. Jenni, olet kohta oppinut Koratian kielen tärkeimmät sanat? Västäräkki, ankka, u-sana ja vaikka mitä! Sulla täytyy olla hyvä kielipää!

  VastaaPoista
 9. Hyvä että ootte vielä olemassa. Mekin ollaan, vaikka aika laiskoja ollaan oltu kans bloggaamisen suhteen :)

  Täytynee olla aika hyvä kielipää että oppii puhumaan kissaa :D
  Itse ymmärrän kissaa aika hyvin, mutta puhuminen ei ole niin hyvin hallussa :)

  VastaaPoista
 10. Heh, tunnistan nuo katseet. Niitä näkyy meilläkin aika usein, varsinkin kun olen tässä koneella :-)

  VastaaPoista