lauantai 1. elokuuta 2009

Unirullat

Sarjassamme erikoisia nukkumistapoja...

Kotona tuli äsken hyvin hiljaista, ja arvelimme kissiksien menneen nukkumaan - heitä vain ei löytynyt mistään, ei edes makuuhuoneen sängyltä, joka on yksi suosikkinukkumapaikoista.

Tai sittenkin... Etsinnän uusintakierroksella huomasimme, että sängynpeite roikkuu pussina sängyn reunan yli ja pussissa, lähes ilmassa, on kaksi päällekkäin olevaa kissarullaa. Pojat olivat ottaneet kaiken irti petaamattomasta sängystä ja suunnitelleet hataralta näyttävän mutta ilmeisesti hyvin vankan ja toimivan kissanpesän. Lattialle oli vielä laitettu peitto siltä varalta, että kissapussi pettäisi ja unirullat tömähtäisivät maahan.


Kissatorni. Ylempänä oleva Toto raotti toista silmäänsä ja alkoi hurista, kun kamera tuli ikuistamaan kissainsinöörien luomusta. Tai sitten Totoa muuten vaan ihan nauratti rullatornissa nukkuminen. Peittopussin pohjalla nukkunut Cisu ei viitsinyt havahtua. Useinhan sitä kissat nukkuvat kankaanliepareella pylly puoliksi ilmassa ja pikkuveli pään päällä.

5 kommenttia:

 1. No jo ovat kissat löytäneet mainion nukkumapaikan! :)

  VastaaPoista
 2. Aikamoisia veijareita! Miten ne edes pysyy tuossa asennossa :)

  VastaaPoista
 3. Ja miten ne ovat päässeet torniasetelmaan, sekin olisi ihan mielenkiintoista tietää. :)

  Kissat olisivat varmasti ikionnellisia omasta riippukeinusta!

  VastaaPoista
 4. No jopas on. Kloonirullakissat. Ootteko ihan varmoja ettette oo vaan hankkinu epähuomiossa kissan sijasta liikkuvaa peiliä?

  VastaaPoista
 5. Aikas kuvaava tuo otsikko :-)

  VastaaPoista