tiistai 18. elokuuta 2009

Postia pojille!

Koko lomaileva perhe sai tänään shokkiherätyksen, kun klo 7.35 ulko-ovelta kuului erittäin kovaäänistä kolkutusta. Yleensä niin reippaat ja superuteliaat karvaveljekset kavahtivat yllättävää meteliä ja toimivat hyvin poikkeuksellisesti: he piiloutuivat niin, ettemme hetkeen edes löytäneet heitä.

Mitään syytä paniikkiin ei todellakaan olisi ollut, sillä ryske ja meteli johtuivat siitä iloisesta asiasta, että nyt meidätkin kissat ovat liittyneet Zooplussan asiakaskuntaan. Nyt on hiekkaa ja ruokaa koko syksyksi!

Cisu pakeni meteliä yläkertaan ja vietti ainakin 45 minuuttia pyykkitelineen alla, kuivumassa olleen pöytäliinan helmoissa. Toto varmisti, että metelöivä posteljooni oli poistunut, ja tuli sitten varovaisesti karvat pörrössä tutkimaan paketteja.

Pian Toto havaitsi, että piiloutuminen oli aivan ylireagointia. Eteiseen oli saapunut pahvilaatikoita!
Nyt kun kauheasta laatikkoherätyksestä on jo pari tuntia, kumpikin poika on Zooplussan laatikossa ja sieltä kuuluu tyytyväistä pientä rapinaa. Ruokapussiakin on yritetty avata, mutta onneksi ehdin pelastaa sen Cisun kynsistä.
P.S. Ainakin pikatarkastuksen perusteella saimme Zooplussalta kaiken mitä tilasimmekin. Tilaus tehtiin torstai-iltana ja toimitus siis oli varhain tiistaiaamuna. Hyvältä vaikuttaa!

3 kommenttia:

 1. Isoja ja ihania pahvilaatikoita! ja molemmille pojille omansa! Ei ihme, jos postipoika vähän äkäisesti kolkutti. :D

  VastaaPoista
 2. Wau pahvilaatikkotilaus!! Kyllä nyt postimies sai pisteitä pojilta :D
  Meillä kesti tavaran tulo noin viikon molemmilla kerroilla, eli mukavan nopea toimitus.
  Onneksi kaikki oli mukana ja ehjänä! Tuliko uutta ruokaa testaukseen?
  Itse tilasin muutamia uusia tuttavuuksia ja niinhän siinä kävi että ihan kaikki ei (ainakaan vielä) tahdo maistua.. Mutta ehkä tottuvat :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on taas tilaus sisällä, lauantaina henkilökunta pisti sen menemään ja vielä samana iltana tuli postia että matkalla on. Nopeaa toimintaa! Meillä vaan ei taida pakettia saada kotiin kun alaoven summeri ei toimi eikä henkilökunta juuri postin aikana kotona olekaan, mutta haetaan sitten postista. Edelliset onkin melkein syöty, 17 kg mennyt kuukaudessa! Huh! Nyt tuleekin sitten kaksi laatikollista.

  VastaaPoista