maanantai 22. huhtikuuta 2013

Laatikko ja kuinka sitä käytetään


Myös Cisun viikonloppuun kuului syviä onnenhetkiä. Vaikka on ihanaa, että piha on täynnä lintuja ja ulkoilukausi on jo hyvässä vauhdissa, hyvin merkittäväksi tapahtumaksi muodostui se, että Cisu sai pitkästä aikaa ikioman, tuliterän pahvilaatikon.

Ensin hän käytti sitä perinteiseen tapaan istu ja loikkaa -harjoitteluun. Tämä treeni on varsin toisteinen: siinä hypätään laatikkoon, istutaan siellä hetki ja sitten loikataan pois. Harjoitusta voi toistaa vaikka kuinka monta kertaa peräkkäin.Tämä laatikonkäyttötapa oli jo melko innovatiivinen. Kaada laatikko, asetu selällesi ja yritä jyrsiä tiesi laatikkoon sen kulman kautta. Vaikka Cisu on kokenut laatikkoharrastaja, temppu ei onnistunut häneltä.


Laatikko saikin olla rauhassa aina alkuiltaan asti, jolloin siinä havaittin aurinkoläikkä. Siis laatikko ja läikkä - mitä muuta kissa voisi toivoa? Cisu päätti ottaa tilanteesta kaiken ilon irti - se tarkoitti myös laatikon sisuksen irrottamista. Mikä ihana loikoilu-, puremis- ja repimispaikka!
7 kommenttia:

 1. Aivan mahtava aktivointiväline. Kyllä Cisu osaa.

  VastaaPoista
 2. Ihana, aurinkolaatikko on varmaan tavallisen laatikon luksusversio!

  VastaaPoista
 3. Erittäin opettavainen tarina laatikon oikeaoppisesta käytöstä ja varsin antaumuksellista repimistä! Taitava Cisu ♥

  VastaaPoista
 4. Superupea tuo erityisvarusteltu laatikko, oikein auringolla :) Kiva kuvasarja!

  VastaaPoista
 5. Harmaa on sitä mieltä, että kyllä KYLLÄ KYLLÄ KYLLÄPÄ JUST NÄIN KYLLÄ!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Cisu on iloinen että hänen harrastuksensa päälle ymmärretään. Ymmärtäisipä kotiväkikin paremmin - tätä aarretta edelsi pitkä laatikkotauko.

  VastaaPoista