lauantai 29. syyskuuta 2012

Hiippari(t) heinäpellossa

  
Harjoitamme pitkästä aikaa lähes reaaliaikaista bloggausta. Tässä kuvia aamuiselta kävelyretkeltä märältä pellolta. Jännää oli!

Pojat partioivat silmä kovana ympäriinsä.


Sitten Cisu teki huolestuttavan havainnon: pellon tuolla puolen on ihminen ja koira.


Tuumaustauko. Pieni kissa ja suuri maailma.


Toto liittyi seuraan. 


Oikeasti tänne ei kyllä kaivata muita eläimiä kuin kissoja, lintuja, jyrsijöitä ja jäniksiä.


Jostain syystä kotiin piti pyrkiä näin haasteellista reittiä. Korkeat heinät eivät ole muutenkaan kissojen suosiossa, saati ollessaan aivan märkiä.Ei siis ihme, että kotipihalla hakeuduttiin heti sivistyneelle asfalttialustalle. Toto teki myös liikkumislakon. Rajansa hiipparoinnillakin!


8 kommenttia:

 1. Ensinnäkin, pusut ihanille karvaisille poskille edellisen postauksen lähikuvissa, kun kerran kommenttini pyyhkiytyi avaruuteen. Pojat eivät ehkä siis saaneet pusuja, ja se on huutava vääryys.
  Pojat ovat kyllä yhtä hurmaavat pellossa kuin kotisohvalla ♥ Nuo tarkkaavaiset ilmeet ovat jotenkin kovin tutut. Laserkatseet oikein!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kaunista tuo syksyinen heinikko, ihanat värisävyt. Hiipparit sopivat niin mainiosti maisemaan. Tuota valjaissakulkemisen sujuvuutta ei voi kuin ihmetellä.

  VastaaPoista
 3. Hieno suoritus! Tassuttelua märällä pellolla...

  VastaaPoista
 4. Huijui, märkää! Jalosukuiset kissantassuthan saattaisivat siinä vilustua. Velvollisuudentuntoista kuitenkin valvoa Koratian maita tuollaisten outojen kulkureiden varalta.

  VastaaPoista
 5. Upeat värit! Kauniita katsella teidän kisut : )

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Taisivat pojat sinut sinne pellolle viedä ihan vaan siksi, että pääsisivät kaikkien tätien ihailun kohteeksi? :D

  VastaaPoista
 7. Avara luonto ehdottomasti parhaimmillaan!! Upeita kuvia, tietty, kun mallitkin ovat noin upeita!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista! Hiipparien oli syytä päästä märkätassuista huolimatta peltoretkelle, kun tänä viikonloppuna ei enää olla oltukaan kuin kerran U:ssa. Syksy on kai saapunut Koratiaan, kun U:hun ei ole edes pyydetty! Äsken kyllä käytiin ihan ihmisten aloitteesta. Yritin aktivoida Cisua ja tarjota hänelle puussakiipeilymahdollisuutta, mutta Cisusta ajatuskin oli niin kauhea, että alkoi huutaa kuin syötävä. Kauheita ideoita ihmisillä! Kissa joka pitäisi kiipeilemisestä?

  VastaaPoista