sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Rauhallinen? Älykäs?


Selailin viikolla kirjakaupassa kissakirjaa, jossa koratia luonnehdittiin hiljaiseksi, rauhalliseksi ja suloiseksi kissaksi. Suloinen se kyllä on, mutta nuo muut ominaisuudet...

Monissa rotukuvauksissa koratia kehutaan myös älykkääksi. Tässä meidän Toto Tottis Tottiainen esittää lauantai-illan huumaa iskän jalan ja höyhenhärpän kanssa. Rauha ja etenkään äly eivät ole mielestäni asioita, jotka tästä showsta tulevat ensimmäisinä mieleen.
Piti väkertää hullu-Totosta Gif-animaatiokin.


Toto toivottaa kaikille aktiivista alkavaa viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Poikaystäväni Tottender Hurjapää ♥
  En minäkään ymmärrä, kuinka koratia voisi luonnehtia hiljaiseksi ja rauhalliseksi. Kyseessä on varmaan jonkun muun rodun kuvaus, joka on mennyt väärään paikkaan, niin kuin vaikka iguaanan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, poikaystäväsi Toto sekä muut koratit ovat tunnetusti rauhallisia kuin kilpikonnat! ;) Totokin, vaikka on yleensä valveilla ollessaan Cisua tyynempi, paikkaa aktiivisuusvaadetta sätkimällä ja puhumalla unissaan.:)

   Poista
 2. Hahha, ompas tosiaan rauhallista elämää ;) Hauskat kuvasarja ja animaatiot!
  pirkko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, joo, hyvin rauhallista illanviettoa.:D Cisukin tuli välillä katsomaaan ihmeissään, että kuinka kauan tuo toinen jaksaa sen jalan ympärillä kieppua...

   Poista
 3. Erittäin älykäs! Saihan Toto aikaan tämän hauskan postauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, totta, se saattoi olla Toton ainoa tarkoitus, kun ryhtyi noin riehumaan!

   Poista
 4. Suloinen Hullu-Toto <3 Kuviin on ikuistettu mitä mainioimmat villisilmät <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ella, hih, villisilmällä on aika psykedeelisiä ilmeitä, kun sille päälle sattuu.:)

   Poista
 5. Minä allekirjoittaisin kyllä älykkyyden, mutta että rauhallisia?! Hah. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna, juttelinkin ystävän kanssa puhelimessa tästä, että kyllähän kaikenlainen aktiivisuus kai oikeasti kertoo myös kissan älystä, vaikkei se suuri nerokkuus välttämättä esim. juuri tästä kuvasarjasta tule niin kovin hyvin esiin. :D Totokin on alkanut vanhemmiten oikein suunnitella leikkejä, Cisun mallin mukaan. Mikä tahansa rieheminen ei (aina) kelpaa, vaan ensin tehdään leikkiasetelma, esim. viedään vaanittava pallo laukun tms. taakse piiloon, sitten aletaan taktikoidusti leikkiä.

   Poista
 6. Ihanat action-kuvat! Uskon kyllä älykkyyteen, välillä on kuitenkin hulluteltava, se on tervettä.

  VastaaPoista
 7. Hieman hullulta Toto kyllä vaikuttaa, se on myönnettävä:D Mutta täytyyhän sitä joskus irrotella...

  VastaaPoista
 8. Rauhallinen ja hiljainen? No ei kyllä tosiaan. Birmat, jotka ovat krhm, aivan tismalleen samannäköisiä kuin koratit, ovat rauhallisia ja hiljaisia. Ja älykkyys, no, kaikki on suhteellista. Tottis näyttää melkein yhtä älykkäältä kuin meidän lattiakissa Floor Jansen alias Katten Jansson. Mutta onneksi tuossa ei puhuttu mitään kissojen omistajien älykkyydestä. :P

  VastaaPoista
 9. Lauantai ilta on maailmanlaajuisesti SE ilta kun kaikki, älyköt mukaanlukien "laskevat tukkansa alas" ja antavat palaa. Riehunta on tällöin erittäin suotavaa jos ei vähimmäisvaatimus. Silloin ei tarvitse edustaa ;)

  VastaaPoista