perjantai 28. maaliskuuta 2014

Saammeko esitellä: Mr. KenwoodMeille on ilmaantunut kevään myötä uusi keittiöapulainen: herra Kenwood. Hän pitää erityisesti kahvinkeitosta - onhan hän kahvikissa. Eilen sain vihdoin edes kännykkäkuvan Mr. Cisu Korat Kenwoodista.

Tänään Kenwoodilla oli taas kiireinen aamu. Piti herätä ennen kukon- eipäs kuin talitintinlaulua, piti keittää kahvia, peseytyä kirjahyllyn päällä koska siellä on kevätaamuisin paras aamuaurinkoläikkä, valvoa ihmisten kylppäritoimet kylpyhuoneen kaapiston päällä istuen ja sieltä maailmanmenoa kommentoiden. Sillä välin pikku-Kenwood vain söi aamupalaa ja loikoili aurinkoläikissä ympäri taloa.

Ei ihme, että ison Kenwoodin kahvihammasta kolottaa aamuisin.

6 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Kolotukseen auttanee vahva ja tumma paahto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, kyllä, vain vahva kunnon kahvi kelpaa Kenwoodille ja hänen emännälleen (Toto ja isäntä eivät juo kahvia). Kenwood haluaa nauttia kahvinsa lisäksi silityksen kera.

   Poista
 2. Kevätkiireitä ihan selvästi, sitä se aurinko saa aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, totta, Cisun kevätkiireet kasvavat aamu aamulta. Tänään Cisun piti jo varhain ennen auringonnousua siirtyä nukkumaan mahalleni, koska siitä saattoi aina havahtuessaan tsekata kätevästi, onko jo aamu ja ovatko linnut jo pihamaalla, ja hieman kommentoida aamunkoittoa. Sitten kun minä nousin, nousi myös Mr. Kenwood päivän puuhiin.

   Poista
 3. Miten loistavaa, ihan oma barista kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun barista osaisi keittää kahvin täysin itsenäisesti ja tuntisi kellon. Valmis aamukahvi tilattuun aikaan olisi luksusta!

   Poista