sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kahden kassin väkeä


Siivosin erästä kaappia tyhjentämällä sen sisällön lajittelua varten olohuoneen pöydälle. Sisältöön kuului myös kaksi kangaskassia, ja ne meinasivat aiheuttaa kauhean kriisin. Toto meni yhteen kassiin eikä päästänyt Cisua seurakseen, vaikka Cisu kuinka änki ja tunki. Yllättäen tilanne laukesi sillä, että Cisulle osoitettiin oma kassi. (Cisu on siis tuo vaaleassa kassissa kököttävä.)


Cisu: Oletko nyt tyytyväinen, kun sait sen isomman kassin ihan omaksi?


Miksi mulle nauretaan TAAS?Toto: Niin, miksi, sä aina naurat? Ja mikä toi vekotin sun kädessä taas on?!Kun kassiongelma oli saatu ratkaistua, seurasi tuumaustauko. Mitäs nyt tehtäisiin, kun hyvä tappeluhetkikin meni pilalle?


13 kommenttia:

 1. Vai missattiin tappeluhetki, voi harmi.
  No, uusintaan lienee mahdollisuus;)

  VastaaPoista
 2. Kai muistit KANTAA Totoa tuossa mustassa kangaskassissa? Sehän on sen tarkoitus ;)

  VastaaPoista
 3. Voi, Cisu näyttää ihan pieneltä pyhimykseltä kaavussaan tuossa viimeisessä kuvassa! Ei toki mikään tappelu käynyt mielessäkään! Rauhaa ja palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Myrsky, onneksi meillä ei mene koskaan kauan että uusi syy huutokonserttiin ja painimatsiin on taas löytynyt.

  Mamma N, tunnustan lintsanneeni kantamisesta, vaikka Se saattoi hyvin olla syy, miksi Toto edes hakeutui kassiin.

  Saila, haha, Cisu on aina kovin pyhimysmäinen. Ainakin keksii kaikenlaisia ihmeitä jatkuvasti...

  VastaaPoista
 5. Mahtavat kassikissat, niin tyytyvaisina omistaan.
  Pirkko

  VastaaPoista
 6. Nämä Toto ja Cisu ovat kyllä melkoisen ilmeikkäitä kavereita.

  VastaaPoista
 7. Pirkko, toinen kassikissa oli kyllä tänään aamulla hieman tuohtunut, kun otin hänen kassinsa töihin mukaan. Ja nostin hänet pois, vaikka hän oli pakannut itsensä mukaan!

  Paula, jotkuthan kai pitävät kissoja jopa pelottavina, kun ovat muka niin yksitotista väkeä. Katin kontit, koratit ovat ainakin ilmeikkäitä, pelottavuudesta olen kuullut vain ääntelyn osalta :)

  VastaaPoista
 8. Kassinvalloituskisa - uusi laji, nopein voittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sointu, ja välillä kassinvalloituskisassa hitaimmat eli ihmiset meinaavat aivan jäädä jalkoihin!

   Poista
 9. Heippa! Meitin blogissa on pieni haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne, juuri vastattiin uusimmassa postauksessa hauskaan biisihaasteeseen!

   Poista
 10. Kassikoratit <3 Hämmennys hyvän tappelun loppumisesta on ilmeinen, kuinka lopputulos voi olla kaikille näin suotuisa, onko tähän koirahaudattuna (Yäk!)?

  Kissojen kokeminen ilmeettömiksi ja pelottaviksi on kuultu täälläkin. Ainakin yhdessä tapauksessa se johtui vain tottumuksesta koirien nappisilmiin verrattuna värikkäisiin ja tarkkaavaisiin kissansilmiin. Mitähän olisivat sanoneet Toton omatoimisesta zoomauksesta kameraan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ella, tuo kissojen pelkääminen syystä tai toisesta on muutenkin minusta outo juttu. Ymmärrän kyllä teoriassa, mutta käytännössä en. Kissat kuitenkin yleensä pysyttelevät pienen välimatkan päässä ihmisistä, eivät hypi päälle tai nuole, ja vain todella vihainen kissa on minun mielestäni pelottava. Ilmeettömiksikään kissoja ei voi sanoa - mutta täytyy myöntää, etten ennen omia kissoja sentään tiennyt kaikkea kissojen ilmeikkyydestä. Pelottavina en ole pitänyt kissoja koskaan.:)

   Poista