lauantai 23. maaliskuuta 2013

Valkoista viikonloppua


Toton nostalgiapostaus on jo luonnosvaiheessa, mutta tässä tuoreita unikuvia väliin. Cisulla ja Totolla on ollut valkoinen lauantai: on käyty monta kertaa ulkona lumessa ja sen jälkeen nukuttu lampaantaljalla syötävän suloisina. Tiedätte varmaan sen tunteen, että juuri meidän kissa(t) on maailman kaunein, paras ja ihanin (etenkin nukkuessaan).

Kissakaveri on maailman paras juttu. :)

16 kommenttia:

 1. On ne kyllä harvinaisen ihania ♥ Ja hyvä tuo silmäkulmasta mulkaisu: ei kai toi vaan ala...

  VastaaPoista
 2. Joo, yksi mulkoilee ja toinen laittaa tassun silmiensä päälle. Kyllä se hullu kameratyyppi hilluu taas häiritsemässä...

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika kuinka suloiset kuninkaalliset veljekset siellä taljalla söpöilee! ♥ Paljon rapsutuksia pojille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, totuuden nimissä pitää sanoa että kyllä tuo "vi hyvänen aika" kuuluu Koratiassa välillä hieman eri sävyssäkin, nimittäin hämmentyneenä ja ärtyneenäkin, kun pojat vaihtavat söpöilystä riehumisen puolelle.:)

   Poista
 4. Juu, tiedetään! Oma kissa on maailman kaunein, ihanin ja paras. Mutta eivät ne vieraiden kissatkaan paljon vertailussa häviä! Komeita ovat teidän kuninkaallisenne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, se on kyllä totta: omaa kissaa (kissoja) ei voita mikään, mutta toisaalta, eipä maailmassa kai ole kuin kauniita, ihania ja parhaita kissoja. <3

   Poista
 5. Ihanat kuvat ja kaverukset, kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! On hienoa, ettei Toto enää raatele lampaantaljaa, koska kissat näyttävät niin kauniilta taljalla maatessaan. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Sointu, kiitos! Hetkeä ei häirinnyt kuin yksi asia: lässyttävä kameran kanssa heiluva tyyppi, joka vielä huuteli toiselle tyypille, että tuu nyt katsomaan! (Ihan kuin meillä ei olisi koskaan nähty nukkuvaa kissaa.)

   Poista
 7. Noita komeita kaveruksia jaksaisi katsella vaikka kuinka kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, niin jaksaisi! Vaikka niin jaksaisi muitakin kissoja.:)

   Poista
 8. Ihanat koratian kerat:) -pirkko

  VastaaPoista
 9. Näissä kuvissa ovat aivan kuin Frans ja Wimma!

  VastaaPoista
 10. Hanna, hauska kuulla. Musta korateissa on kyllä keskinäisiä eroja mutta jotenkin tuimakatseinen, kapeakasvoinen keltasilmä-Cisu ja lempeä, pyöreämpikasvoinen vihersilmä-nallekarhu-Toto edustavat sellaisia päälinjoja, totomaisista olen nähnyt enemmän kuvia.

  VastaaPoista