sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kuinka monta kissaa tarvitaan lampunvaihtoon?

Ainakin kaksi. Sillä...

ensin pitää auttaa ihmisiä avaamaan uuden lampun laatikko. Se on vaativaa puuhaa, siihen eivät pelkät ihmisen tassut riitä.


Sitten pitää tarkastaa, että lampun kuljetuslaatikko on kunnollinen. Ensin yksi viuhahtava tarkastaja,


sitten toinen.


Seuraava vaiheessa analysoidaan lampun pakkausmateriaalit. Jos pakkausmuovi sopii kissanpesäksi, se on hyvää laatua.

Objektiivinen tutkimus vaatii, että tarkastajia on kaksi. Muutenhan kyse voisi olla vain kissakohtaisesta mielipiteestä.

Tässä yksi muovintarkastaja,


tässä toinen.

Lampunvarjostimen kiinnitys ja polttimon vaihto jäivät ihmisten puuhiksi, mutta kissat kannustivat kovin niissäkin vaiheissa.


Mitä saisi olla? Taikatassut Oy auttaa teitä puuhassa kuin puuhassa - pyydettäessä ja etenkin pyytämättä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, mihin tahansa asiaan haluattekin kissamaisen näkökannan ja toteutustavan.

18 kommenttia:

 1. Ooh! Tämä on todella vakuuttava, olet Jenni siis alkanut ottaa blogiisi mainontaa? Onko Taikatassut Oy nykyään K-blogin sponsori vai oliko tämä puolueeton näkökantasi?
  Varsin tehokkaalta ja asialleen omistautuvalta näyttää Taikatassut Oy:n toiminta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, Taikatassujahan mainostaa niin mielellään, että siitä voisi melkein vaikka maksaa. Tällä hetkellä Taikatassut Oy:n työntekijöiden tassut ovat hieman kuraiset, koska Taikatassujen oli ihan pakko päästä pimeään syysiltaan vaanimaan peuroja. Odotamma jännityksellä, milloin yritys alkaa tarjota myös peurapaisti-cateringpalvelua.

   Poista
 2. Onpa ollut työntäyteistä aikaa teillä! Pienet kuninkaalliset taas ovat joutuneet hoitamaan kaikki Tärkeät Askareet ihan itse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, no mitäpä he eivät hoitaisi. On rankkaa olla niin paljon viisaampi ja ahkerampi kuin ihmiset.

   Poista
 3. Hei me tiedetään tää! Kaksi tarvitaan lampunvaihtoon!! Meillä on kokemusta, saatiin se lamppu ihan itse alas katostakin. ;)
  - Ylppö ja Stella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No te tosiaan tiedätte, Ylppö ja Stella! Muut kissat ovat kyllä ihan amatöörejä lampunvaihtoasioissa teihin verrattuina. Harva osaa myöskään tehdä lampunvarjostimesta hienoa pallomekkoa!

   Poista
 4. Hmm, minä kun olen aina luullut, että puuhaan kuin puuhaan tarvitaan kolme! kissaa. Taikatassut onkin kyllä näköjään tosi sukkelaan viuhahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, voi olla, että universaali kissatotuus on, että puuhaan kuin puuhaan tarvitaan tasan niin monta kissaa kuin taloudesta löytyy...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Cheri, no niin, kiitos, Taikatassuilla on jo slogankin.:D

   Poista
 6. Kiitos, niin houkutteleva kuin tarjouks onkin, meil paikalliset tarkastajat jaksavat vielä ihan hyvin sekaan... auttaa asioissa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zepa, se on hienoa. Sielläkin voi luottaa, ettei mitään voi tehdä rauh... Siis olla rauhallinen, että löytyy seuraa ja apua joka puuhaan.

   Poista
 7. Yritys kuulostaa varsin kannattavalta, Taikatassut Oy. Onko pörssiin listautumista harkittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, liiketoiminta ei ole vielä ihan sellaisessa mittakaavassa. Mutta kun pörssiin listautumista harkitaan, kerromme kyllä asiasta täällä heti. Pörssiyhtiöillähän on tarkka tiedotusvelvollisuuskin. Kenties hoidamme osakeannin esimerkiksi katkaravuilla?

   Poista
  2. Helmi ostaisi pussillisen osakkeita heti.

   Poista
 8. Ihanan tasa-arvoisesti tehtävät jaetaan teillä, toisaalta noinkin tärkeissä vaiheissa pitääkin tehdä saumatonta yhteistyötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, täällä on kyllä todella tasa-arvoista. Ihmisten ei koskaan tarvitsee raataa yksin, ja kissat usein suorastaan tappelevat, kumpi saa auttaa enemmän. Hyvin mallikkaita pieniä karva-apulaisia!

   Poista
 9. Onpa todella päteviä apulaisia teillä! :)

  VastaaPoista