sunnuntai 26. elokuuta 2012

Catwalkilla ja peuranpolulla


Ihanaa, kun sattui näin lämmin viikonloppu! Paria sadepäivää lukuun ottamatta Cisu ja Toto ovat kyllä ulkoilleet yhä päivittäin, mutta nyt viikonloppuna U:hun ollaan päästy parikin kertaa päivässä.


Nämä kuvat on otettu pari viikkoa sitten. Naapuritontilla on entisen kasvihuoneen kehikko, joka vetää Totoa kovasti puoleensa. Onhan paljon ylväämpää kulkea yläilmareittiä kuin kävellä muiden tavoin ruohikossa!Ajoittain yläilmareitillä voi aistia viidakkotunnelmaa.
Kaikkein jännittävin tunnelma on kuitenkin metsässä. Teimme tänään yli tunnin mittaisen metsäreissun koko Koratian väen voimin. Kameraa ei uskallettu ottaa mukaan, sillä kallioilla kiipeily, puiden oksien alla kömpiminen ja peurojen reittejä ihmisten korkuisten saniaisten keskellä kulkeminen olivat varsin haasteellisia toimia ilman kameraakin.

Mutta kivaa oli. Vain muurahaiset ärsyttivät harmaita metsämiehiä, mutta muuten he olivat hyvin innokkaita. Metsässä kuljettiin valppaina ja hiljaisina, ja välillä pojat katsoivat alas kalliolta epäuskoisen näköisinä: tuostako me ollaan tultu?

En tiedä, olemmeko koskaan olleet noin kauan metsässä. Kun lähestyimme taas kotia, meidän lellipennut kirmasivat kilpaa kotipihalle - ja kukkapenkkiin, jossa kasvaa heitä varten kissanminttua. Paluu sivistyksen pariin.


7 kommenttia:

 1. Oi, mikä päättäväisyys! Kyllä Tottis vaan on kultainen!

  VastaaPoista
 2. Teidän pojat ovat kyllä mainioita ulkoilijoita! Tunti metsässä! Vau.

  VastaaPoista
 3. Komea on tuo askellus catwalkilla!

  VastaaPoista
 4. Tunnin metsäretkellä kissojen kanssa!!! Sitä me täällä husbendin kanssa toistellaan toisillemme! Ei voi olla totta, aivan uskomatonta.
  Ja Tottiksen kanssa olen ihan samaa mieltä, tuo kasvihuoneen pohja on mielenkiintoinen:)

  VastaaPoista
 5. Siis - me ollaan niin kade... TUNTI!!!!!! METSÄSSÄ!!!! Meillä on vain tuo tylsä pelto...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista ja erityisesti Pirkolle ja Husbendille inspiraatiosta! Keskustelin kommentistanne miehen kanssa ja aprikoimme, miten kissojen kanssa voisi lähteä ihan eväsretkelle metsään. Cisun kanssa voisikin, koska Cisu osaa ulkopissata, mutta Toto voisi hermostua. No, niin kauan kuin ulkona on syysmyrsky ja Koratian ihmiset sairaina, turha pohdiskella... Mutta ehkä keväällä alkaa uudenlainen U-kausi: eväät mukaan ja metsään! Olisi hienoa.

  VastaaPoista