sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

VastataikaOletko sinäkin joutunut kissojen yötaikojen uhriksi? Tässä Koratian ihmisten eilen ilalla kehittämä vastataika, joka takaa rauhallisen yön koko porukalle:


Odota iltaan asti ja vie kissasi sitten ulos. Tarjoa sille jotain mieltä kutkuttavaa katseltavaa, kuten hernepellossa loikkiva peuraemo vasoineen. Jotta kissasi voimat kuluisivat, kehota sitä kuitenkin jatkamaan matkaa...
Kutsu paikalle pesäänsä kovaäänisesti vartioiva lintu. Toivo, että se kaartelee yllänne ja asettuu sitten lähistölle tarkkailemaan tilannetta.

Vaikka kissasi ei kuuntelisi juuri ihmisten toiveita, hänelle saattaa tulla arkajalkakohtaus, kun lintu käskee.
Koettuaan suuria elämyksiä kissasi saattaa kerrankin olla sitä mieltä, että oikeastaan onkin mukavaa mennä vapaaehtoisesti kodin turvaan ja lämpöön.
Jos taika onnistuu täydellisesti, kissasi on kaikesta ilta-U:ssa kokemastaan voipunut, että se menee nukkumaan ennen sinua ja nukkuu kellon ympäri.Tämän vinkin antoi Koratian kirjuri, jolla ei ole enää aivan niin voipunut olo kuin eilen ja joka aikoo viedä Cisun ja Toton tänäänkin iltaulkoilulle ovelasti juuri ennen nukkumaanmenoaikaa.

14 kommenttia:

 1. Heh, aika ovelaa! Cisu ja Toto ovat hienosti onnistuneet jalostamaan ihmisiään oveluudessa aiempaa nokkelammiksi. Hieno häntäpörr viimeisissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa (naukuu?). Taika tuntuu onnistuneen yli odotusten, sillä Koratiassa vallitsee edelleen rauha, mutta totuus tulee esiin sitten ensi yönä.
   Häntäpörrö putkahtaa esiin etenkin iltaulkoilussa!

   Poista
 2. Hienosti keksitty. Ja toimi nappiin. Muistakaa sitten vuoden päästä tehdä taika jo juhannusaattona. Mutta olkaa varuillanne, etteivät pojat sitä ennen juonittele jotakin vastataian vastataikaa - vastavastataikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, en kyllä yhtään ihmettelisi, jos pojat suorittaisivat vastataian vastataian jo ennen ensi juhannusta! :D

   Poista
 3. Juhannus on taikojen aikaa, ei voi mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä juhannus varsinkin! Vastataika on onnistunut yli odotusten ja kissat ovat käytännössä nukkuneet koko päivän. Vaikka aamulla toisin väitin, en usko, että viemme heitä väkisin iltaulkoilulle vesisateeseen. :D

   Poista
 4. Otan tästä vaarin, sanoo hän ja menee päiväunille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä päiväunia - vaikka varmaan jo heräsitkin! :)

   Poista
 5. Alamaisten vastaisku, jihaa. Ja näyttää vielä toimivankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää todella toimivan, melkeinpä liian hyvin. Toivon, ettei superrauhallinen päivä enteile riehakasta yötä!

   Poista
 6. Ooooh, että olikin ovela henkilökunta, vinkeä veto!
  - Emäntä -

  Mekin halutaan uuuuuuloooooossssss!
  -Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veto oli todella vinkeä, sillä Cisu ja Toto olivat rauhallisia ja unisia vielä tänä aamunakin! Jos emme olisi tienneet, että kaiken takana on ovelaakin ovelampi vastataika, olisimme jo hieman ihmetelleet moista säyseyttä. ;)

   Pipsu ja Miiru, kannattaa olla siiiiiinnnikÄÄÄÄÄS ja huuuuuuuTAAAAA kovaa ja koko ajan!

   Poista