lauantai 7. syyskuuta 2013

Minä poljen, sinä ohjaat


Koratian toinen ihmisasukas saattaa puhua kissoille aavistuksen verran järkevämmin kuin minä, mutta omat omituisuutensa on hänelläkin. 

Eräänä iltana minä ja kännykkäkamerani löysimme Cisun ja miehen harjoittamasta iltajumppaa sohvalta. Toto katseli vieressä ja näytti yhtä yllättyneeltä kuin minä. Mies kuitenkin vakuutti: "Kyllä me poljetaan usein yhdessä Cisun kanssa."

Esitin epäilykseni, että jos minä yrittäisin vatvoa Cisua noin, hän tulisi silmille. En kokeillut, mutta mies testasi, mitä Toto pitäisi polkemisesta. Toton reaktio oli mielestäni odotuksenmukainen: hän kiemurteli kovasti ja haukkasi miestä housunpuntista.Lähetin ylemmän kuvan Naukulan Mammalle multimediaviestinä. Hänkin ihmetteli, voiko Cisu oikeasti pitää tuollaisesta. (Voi, mutta mies ja Cisu ovatkin lemmenpari.) Myötäilin, että niinpä, voitko kuvitella, outoa on, minä ja Toto olemme ainoat tavalliset asukkaat Koratiassa. Mamma palautti minut maan pinnalle salamannopeasti tekstaamalla: "Niin, tai ainakin te olette erilaisia kuin Cisu ja J."

Hullua sakkia siis kaikki tyynni. 

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Cisu saa hyvää treeniä. :)

   Poista
 2. Pieni omituisuus lienee enemmän kuin sääntö kuin poikkeus kissakodeissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, siltä alkaa yhä enemmän ja enemmän vaikuttaa. En osaa sanoa, ajaako tietynlainen omituisuus kissojen seuraan vai tekeekö kissa ihmisestä omituisen. Toisaalta ainakin me, joille kissa on tullut aika yllättäen, voimme sanoa, että outous johtuu kissasta.

   Poista
 3. Heh, heh. Pakko oli kertoa :D Minäkin aina toivon, että joku kertoisi minulle jos olen pikkaisen höpö. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi jos höpöt keskustelevat keskenään, se saattaa vain lietsoa höpöyttä. :)

   Poista
 4. Kissat kyllä kummasti tykkäävät eri asioista eri ihmisten kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin meidän moukuloilla on aina ollut selvät sävelet, mitä sopii kenenkin kanssa tehdä. Onneksi joitakin juttuja voi tehdä sentään melkein kenen tahansa kanssa.

   Poista
 5. Ei kyllä onnistuis meillä! :D Mutta taitaa meillä kaikilla olla omat omituisuutemme, millä huvitamme itseämme ja muita! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi, niin taitaa, ja joissakin perheissä omituisuudet vuodetaan kuvien kera nettiin. :D

   Poista
 6. Mahtavaa menoa. Meillä Poika saa vatkata kissoja miten vaan, eikä ne hermostu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aina ihanaa kuulla, että kissoilla on Todellisia Luottohenkilöitä, joille kaikki on sallittu. <3

   Poista
 7. Miksi harrastaa tavanomaista jos tarjolla on jotain extremeä ?

  Ihanan hassu juttu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kukapa ei haluaisi kuntoilla pää alaspäin sylissä roikkuen? :D (Ja jos kissa tulee syliin, kenenpä mieleen ei tulisi alkaa polkea sen jaloilla...?)

   Poista