tiistai 23. heinäkuuta 2013

Lemmenpari

Älkää huolestuko. Vaikka kuvassa näkyy viinilasi ja vaikka Cisu on aivan ketarat ojossa ja muutenkin sekopäisen oloinen, hän ei ole nauttinut kissaa väkevämpää.

Hän on nauttimassa ihmisiskän rapsutuksista eli maailman parhaista rapsutuksista. Cisulla on tapana heittäytyä miehen eteen tai syliin selälleen useita kertoja päivässä ja pyytää superrapsua.
Rapsutusta on aivan ihanaa saada mahaan (niin ihanaa, että usein on pakko tehostaa rapsun lumoa nuolemalla mahaa kesken rapsutuksen)

ja leuan alle.Nämä kuvat ovat siitä harvinaisia, että Cisu on sallinut minun olla paikalla todistamassa tärkeää rapsutustapahtumaa. Yleensä Cisu pakenee närkästyneenä paikalta, jos tulen häiritsemään hänen ja miehen hellää hetkeä - siksi kutsunkin heitä toisinaan lemmenpariksi. 

Cisu on noista lemmenhetkistä aivan riippuvainen. Kun mies oli alkukesästä muutaman päivän reissussa, Cisu joutui kolmantena päivänä pyytämään superrapsutusta jopa minulta. Yleensä minä kelpaan kyllä silittämään, sylittämään ja mm. nukkumakaveriksi, mutta minun eteeni ei kuulu heittäytyä selälleen, ei ainakaan koskaan syliini tuolla ketarat ojossa -meiningillä. 

Totokin tykkää rapsutuksesta, vaikkei niin maanisesti sen perään olekaan. 
Oijoi, niskarapsua!
Ja saan minäkin osakseni yllin kyllin kissahellyyttä, vaikken Cisun luottorapsuttaja olekaan. Eilen olin lukemassa kirjaa, kun sylinvaltaajat iskivät kovalla pörinällä. 
Tottiaiselle oli tullut juuri sellainen olo, että nyt tarvitaan torkut ja ne otetaan mamman kaulalla. Eipä siinä sitten muuta kuin antamaan toiselle hyvän unen silityksiä. 

5 kommenttia:

 1. Voihan POJAT! On ne niin rakastettavia! <3 Pör pör!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...paitsi silloin kun huutavat uuuUUU-iiii-grauuuUUh! Täällä on nyt siis vähemmän hellä hetki, on kovaäänisen ulkoilukeskustelun paikka. ;)

   Poista
 2. Jos tuo ei ole ♥ lempeä ♥ niin mitä se sitten voi olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten vielä sanotaan, että kissa ei kiinny ihmisiin?! Tai voisihan joku viisastella, että kissa on niin kiintynyt rapsutukseen, että käyttää ihmistä rapsutusvälineenä...

   Poista
 3. Voi mikä lemmenpari! Cisun ilmeet ovat kyllä autuaat. Eikä Totokaan näytä kärsivän :) Ilmeisesti teitä tarvitaan eri tehtäviin :) Ainakin näistä kuvista päätellen!

  VastaaPoista