maanantai 13. lokakuuta 2014

Sopu sijaa antaa
Toto etsi eilen pitkästä aikaa esille rakkaan pesänsä. Hän mahtuu siihen juuri ja juuri unirullalle yksinään... ja tältä näyttää, jos velipoikakin haluaa ottaa iltatorkut pesässä. Melko hassua ja herttaista!Aiemmin päivällä pojat olivat nukkuneet yhdessä pussilakanan sisällä. Vain Totosta oli lakanahavainto, mutta tunnustelimme Toton takana ollutta möykkyä. Se paljastui Cisuksi.


24 kommenttia:

 1. Voi hassut pojat! Ihanat möykyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möykyt myöntävät olevansa ihania, eivät hassuja!

   Poista
 2. Kyllä mekin joskus ängetään samana petiin.. mutta tuo on kyllä aikas pieni kahdelle! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kissoilla on eri käsitys ahtaudesta kuin ihmisillä? Minua vain nauratti, kun katsoin poikia nukkumassa kiikkerässä kehdossaan, mutta tulisin hulluksi, jos minulla olisi noin ahdas sänky. :D

   Poista
 3. Okei TE ootte ihan söpöjä. Mut meil kotona en tajuu sitä, kun ei saa yksin mitään. Olin ihmisen petissä viime yönä (ja se oli liikuttavan kiitollinen hehe) ni eikö Ilonalta pala käämi heti ja etsi ja etsi mua ja sit valitettavasti myös löysi. Aina sama juttu. Vaik ihminenkin kyl vähän auttaa, se koittaa säätää, ettei Ilona koske mua petissä ainakaan. Saisin olla rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa, tossa on taas yksi esimerkki ihanuuden varjopuolista: ei saa edes nukkuessaan rauhaa faneilta. Koeta kestää!

   Poista
 4. Hivenen ahdasta, mutta varmasti lämmintä ja energiatehokasta.
  Nyt tuli tunnistusongelma: kumpi on kumpi kuvissa? Kuvat 1 ja 2 ovat yläprojektioita, ja Koratian kunkkuja on tästä kuvakulmasta vaikea tunnistaa tai ylipäätään erottaa toinen toisistaan. 3. kuvassa veikkaan Totanderin olevan vasemmalla ja Cisun oikealla - ihan ilmeiden perusteella. Menikö oikein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otto Kulta, voit olla ylpeä, tunnistit oikein! Ja ihan salaisesti paljastan, että Cisu ja Toto tuppaavat menemään välillä sekaisin kotiväeltäkin, mikä närkästyttää toisinaan Cisua, Totoa ei niinkään.Olen huomannut, että jos meillä käy vieraita, joista yksi tuntee kissat muita paremmin, tuo yksi saattaa opastaa muita poikien pantojen ja silmien väreistä ja kannustaa, että kissat on kuitenkin mahdollista erottaa toisistaan.

   Poista
 5. Hassut kissat! Taas nauratti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ne ovat naurattaneet tänäänkin jo monta kertaa, mutta yritän olla loukkaamatta ja nauramatta päin naamaa. Meillä on tänään mm. istuttu kaksi tuntia jonossa eteisessä, pistää pakostakin hymyilyttämään.

   Poista
 6. Meillä on jostain syystä aina välillä jokseenkin samanlainen näky henkilökunnan työpöydänllä olevassa pesässä, tai no, vähän on eri värit, mutta muuten samannäköistä. Tosin meillä taitaa olla vähän vielä enemmän massaa, kun on yli 12 kg kissaa yhdessä pesässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla vaikeaa keskittyä töihin, kun 12 kg suloisuutta ja hassuutta pursuilee vieressä :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Saa ainakin olla ihan lähellä omaa veljeä <3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Juuri muuta tuohon näkyyn ei voi todeta :D

   Poista
 9. Tuosta voisi saada kyllä Kuukauden Suloisuus -palkinnon <3. Täällä ei tuommoista sisarusrakkautta näy, käpälää tarjotaan, jos liian lähelle tulee :-D.

  VastaaPoista
 10. Pojat pelastuslautalla =)
  On ne suloisia ♡♡

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti kissat ja emäntä voivat hyvin, vaikka blogi ei olekaan päivittynyt vähään aikaan. Halusin vain kertoa, että kissablogisi on inspiroinut minua! Mainitsin blogisi nimellä omassa blogissani (Pikkurilli). Blogisi piristää ja ilahduttaa kuvillaan ja teksteillään! ;)

  VastaaPoista
 12. Voi noita Höpönassuja ♥ :D

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille kommenteista! Jostain syystä myös s-postiyhteys blogin ja kommenttien välillä on laiskotellut, enkä vain minä, sillä löysin tiedon näistä kommenteista vasta äsken s-postin roskiksesta. Törkeää tulkita kissasöpöilyhöpinä roskapostiksi!!!

  Kissoille kuuluu hyvää ja minullekin melkein. Tällä hetkellä minulla on niin kova yskä, että ääniherkät karvaiset sairaanhoitajat ovat hylänneet minut. :( Onneksi tilanne lienee väliaikainen.

  Koetamme taas päivittää blogiakin joskus! Kiitos kommenteista erityisesti Tuijalle!

  VastaaPoista