sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kukkuu!


Kukkuu, olemme täällä! Ja kaikki muut Koratian asukkaat paitsi itse bloggari ovat erinomaisessa kunnossa. Olen kipeytyneen käden takia vapaa-ajalla tietokonekiellossa enkä voi kovin hyvin kannatella kameraakaan... Mutta tänään uhmasin kohtaloa, otin kuvia ja käsittelin ne. Koska kättä ja koko yläkroppaa juilii, saatte nyt nähdä katselle kuvia ja (melkein) säästytte pidemmiltä löpinäiltä. 

Cisu ja Toto ovat saaneet ulkoilla pari kertaa vapaasti, koska lumi kaitsee heitä. Tänään he sanoivat kukkuu hiirelle, joka ei tosin suostunut tulemaan kolostaan tuijotuksesta ja kyttäyksestä huolimatta.

Jos et aio saalistaa, mene pois häiritsemästä.Tänään aamulla yksikorvainen kissa katseli Koratian ikkunasta kaksijalkaista peuraa.


Hyvää vuoden alkua tai oikeastaan jo jatkoa kaikille! Palaamme taas mahdollisimman pian. :)15 kommenttia:

 1. Voi pikaista paranemista! Meilläkin lumi kaitsee kissoja, tosin muut kuin Gebsu eivät uskalla jalallaan ulos edes astua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko! Meillä Cisu on myös yrittänyt kaitsea lunta karjumalla sille uhkaavasti "kaa", mutta ikävä kyllä talvi ei tottele Cisua.

   Poista
 2. Jestas sentään, tuohon on luonnonihme. Kaksijalkainen peura! (Se kannattaisi varmaan poistaa, häiritsee vielä luonnon tasapainoa. Yksikorvaiset kissat taasen ovat ihan ok.)

  Bloggarille parempaa vointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän se tästä, kun olen alkanut käydä fyssarilla.

   Kaksijalkainen peura oli aika hassu luontohavainto, onneksi puhelin kameroineen oli lähellä. :D

   Poista
 3. Pikaista paranemista bloggarille! Kyllä me täällä teitä jaksetaan odotella. Pääasia ettei käsi kipeydy niin, etteikö sillä pääsisi rapsuttelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mamma N! Kädellä pystyy onneksi rapsuttamaan, silittämään ja sylittämäänkin. Luulen, että tuo kaikki onkin ensiarvoisen tärkeää sekä paranemisen että koko hyvinvointini kannalta. Rapsutuksia myös Helmille!

   Poista
 4. Aaaaarrrrgghh! Peura! Ja aargh, hiiri! Tosin jälkimmäinen on pienempi paha, sillä sitä kissat osaavat metsästää. Koulutus peuranmetsästykseen on ainakin meillä vielä kesken.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Meillä ehkä osattaisiin metsästää peuroja, jos ihmiset eivät olisi tyhmiä (tässäkin asiassa). Cisu on ansiokkaasti yrittänyt jahdata sorkkaeläimiä kesäisin, mutta ihmiset eivät tajua, ettei kukaan saa peuraa valjaat niskassa, fleksi ja köntys perässä. Sillä tavalla saa kuitenkin peloteltua peuroja, hahah!

   Poista
 5. Nyt Cisulle kunnon kaa-harjoitukset :D
  Pois talvi!! Ja pois kaikki kivut, säryt ja flunssat, peurat ja muut.
  Kesä peliin, kiitos!

  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, tosiaan, Cisu voisi sanoa kaa myös kolotuksille!

   Talvi ei tosiaan ole Cisun mieleen. Eräänä iltana hän oli pyytänyt ulos, mutta jäänyt nyrpistelemään ja puhisemaan portaalle. Sitten hän oli siirtynyt ulkoistutuslaatikolle, jonne on ollut hänestä hyvä pissata sen jälkeen kun piha muuttui liian märäksi ja kylmäksi syksyllä. Istutusastian multa oli jäässä, pettymys. Cisu oli katsonut hetken synkkänä pimeyteen, huutanut kovaa ja kumeasti KAA ja pyrkinyt sisään. Siellä hän oli näyttänyt vihaiselta ja mennyt heti vällyjen väliin sänkyyn. Ymmärrän Cisun tunteita oikein hyvin!

   Poista
  2. Minäkin ymmärrän, oikein hyvin!

   Poista
 6. Huh, minä saisin kyllä lumesta huolimatta sydämentykytyksiä vapaina menevistä kissoista :D Hurja peura! (kirjoitin ensin kaksijärkinen peura, poistin moisen aivoituksen, mistä lie tullut :D)

  Pikaista paranemista!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, meilläkin sallitaan satunnainen vapaaulkoilu vain lumen ja pakkasen aikaan, kun keskimääräinen ulkoilukeikka kestää ehkä 32 sekuntia. :)

   Väliilä tuntuu, että peurat eivät ole edes yksijärkisiä - tai ainakaan ne eivät pelkää eivätkä usko mitään!

   Kiitos paranemistoivotuksista!

   Poista
 7. Kissat kyttäävät silmät kovina hiirulaista. Hiirulainen varmaan tärisee kauhuissaan piilossaan.

  Toivotan paranemista ja myös kärsivällisyyttä, jotta maltat levätä! Mutta kiitoksia kuitenkin tästä hauskasta postauksesta! ;) Toivottavasti kätesi ei hajonnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Olen ollut yllättävänkin kärsivällinen käsipotilas vapaalla, mutta tänään aamulla koin tarvetta naputella aika pitkänkin kissabloggauksen. ;) Onneksi käsi ja koko yläkroppa alkaa vähitellen kuntoutua, siltä ainakin alkaa nyt vihdoin tuntua.

   Eilen hiirulaiselle olikin käynyt huonosti! En itse todistanut tapahtunutta, mutta naputtelen siitäkin oman juttunsa blogiin lähiaikoina.

   Poista