perjantai 27. joulukuuta 2013

HarmaataHarmaata on ollut. En nyt puhu joulun säästä enkä onneksi fiiliksestäkään, vaan siitä, miten harmaaveljekset ovat viettäneet joulua sävyisissään oloissa. 

Heitä onnisti suuresti: mieheni sai lahjaksi pahvilaatikon, joka jo sinänsä olisi nostattanut juhlamieltä kissoista, ja sitten laatikosta vielä paljastui 100 % lampaanvillaa oleva koratinharmaa huopa. Se on ihanin huopa ikinä.

Yläkuvassa Cisu havainnollistaa laatikko-huopalekottelua. 

Aika pian huopa tehotassut kuitenkin siirsivät huovan eteisen lattialle, jossa lepohetkien mukavuutta lisää lattialämmitys.Tämä huopa on kuin korateille tehty!Tätä ei saa ikinä ottaa meiltä.

Eikä meitä saa häiritä.Etenkään ei saa nauraa, vaikka huovan alta kurkkaisikin otsatukkakissa.


Toivomme, että muillakin on ollut lämmin ja pehmeä joulu ja että loppuvuotenne kuluu yhtä rennoissa merkeissä. 

Nyt menemme takaisin huopamajaamme. Aah!

11 kommenttia:

 1. Harmaa villahuopa! Mä tiedän tuon taian. Mullakin on, ja se on IHANA! Missään ei nuku niin hyvin kuin ihmisen vieressä harmaan huovan alla. Huippupäikyt. Kiva että teilläkin on. Kaikille kissoille harmaa villahuopa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa, muuten olemme samaa mieltä, mutta meistä missään ei nuku niin hyvin kuin lämmitetyllä lattialle harmaan huovan alla. Tietty vielä paremmin voitais nukkua, jos ihmisetkin nukkuis meidän kanssa siellä lattialla!

   Poista
 2. Nyt on kyllä Koratiaan tullut todellinen aarre! (Eikä täällä yhtään naureskeltu, varmana ei.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, aarre on - ja hyvä, ettei siellä naureskeltu. Koratiassa ei ikinä naureskella, vaan kohdellaan kissoja aina hyvin vakavasti ja kunnioittavasti.

   Poista
 3. Päivät ovat olleet varsin harmaita. Nyt minä ymmärrän että harmaakin voi olla kaunista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, minusta harmaa on aina kaunista, monenlainen harmaa. Parasta harmaata taitaa kuitenkin olla juuri tuo, kun harmaa kissa on harmaissa vällyissä. Aivan vastustamatonta. <3

   Poista
 4. Meillä kävi vähän vastaavanlainen tuuri, henkilökunta osti itselleen uuden kylpytakin jouluksi ja Eppu on nautiskellut siitä yhtä innokkaasti. Kylpytakkihan on Epun mielestä parasta maailmassa, erityisesti jos se on henkilökunnan päällä, mutta myös lattiala tai sängyllä oleva mytty on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitruuna, no teillä on kyllä viisaampaa henkilökuntaa kuin Koratiassa! Tänne aarrehuopa tuli sattumalta, mutta sinne on hankittu Epulle jouluaarre aivan tarkoituksella. Hienoa!

   Meillä ei olle erityisen innostuneita kylpytakeista, mutta ulkotakeista ollaan sitäkin enemmän. Takkia ei kannata ottaa kaapista ja laittaa lojumaan minnekään ulkoilua odottamaan. Jos sitä ei pue heti päälleen, menettää takkinsa lähes aina salamannopeasti kissanpediksi.

   Poista
 5. Hurrrrmaavaa harmaata näkyvissä, eikä yhtään naurata - sellai sopivasti vaan hymyilyttää :)
  Ihan varmasti siinä paketin päällä luki että se on Koratian prinsseille, joku käsitti asian vaan ihan väärin. Lukihan...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, minusta olisi ainakin kohtuullista, että Koratian hallitsijat saisivat liikelahjoja!

   Tänään yritin antaa heille hieman jälkijunassa siskoni antaman karvapallojoululahjan. Kas kummaa, harmaapojat olivatkin löytäneet jo pakettinsa ja avanneet sen itsenäisesti. :D

   Poista
 6. Tuo otsatukkalook on kyllä mainio! Oiva tapa testata itse kunkin kykyä hihitellä huomaamattomasti. ;-)

  VastaaPoista