tiistai 11. kesäkuuta 2013

Erottamattomat


Kahden kissan kanssa ulkoillessa ei ole syytä kääntää hetkeksikään katsettaan pois kissoista eikä etenkään flekseistä. Näin kävi, kun ihailin hetken ajan kukkapenkkiä kissojen sijasta. Pojat olivat solmiutuneet toisiinsa sekä puutarhakalusteisiin. Kun Cisu yritti ratkaista solmutilanteen voimakkaasti vetämällä, Toto raahautui perässä.

Mutta menee joskus samaan suuntaankin. Tästä kuvasta ei tosin ilmene, että kumpikin kulkee aivan nk. fleksin äärirajoilla. Ihminen on joskus todella hidas ja kaiken lisäksi haluaa aivan eri paikkoihin U:ssa kuin kissat. Onneksi kummankaan fleksi ei ole koskaan katkennut.4 kommenttia:

 1. On se sellainen parivaljakko, ettei siinä hitaammat pysy perässä. Esimerkiksi ihmiset. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on edelleen minusta maailman kahdeksas ihme, että yksi ihminen pystyy ulkoiluttamaan kahta kissaa samaan aikaan. Ilmeisesti Toto ja Cisu ovat aikamoiset kaksoset, johtuuko samanrotuisuudesta? Meillä Ransu ja Musti haluavat eri paikkoihin, eri aikoina ja eri tahdissa. Nehän syövät eri ruokiakin. Ja on ne kieltämättä myös keskenään vähän eri näköiset ;-)

  VastaaPoista
 3. Voih, perässä raahautuvan osa ei ole sieltä helpoimmasta päästä!

  VastaaPoista
 4. Meillä ulkoilu on hyvin alkeellista, verrattuna teihin. Yksi kissa saa jo itsensä flekseineen sellaiseen solmuun, että ei kestäisi kahta ottaa mukaan ;) Teillä on kuin kaksoset tuo parivaljakko sovussa.

  VastaaPoista