sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Päivän asu (ja kysymyskysymys)

  
Muotiblogien tavoin Cisun ja Toton blogissa esitellään tänään päivän asu siitäkin huolimatta, että maailman kaikki muut kissat saattavat tikahtua nauruun.

Asia on nimittäin niin, että Cisu ja Toto haluavat edelleen piipahtaa päivittäin ulkona, satoi tai paistoi, oli valoisaa tai pilkkopimeää. (Ihmiset yrittivät kyllä jo ajat sitten lopettaa U-kauden, mutta onnistuivat vain muutamaksi päiväksi: Totokin huutaa kurkku suorana joka ilta, että U:hun on päästävä juuri nyt.) Niinpä päätin kokeilla, mitä he pitäisivät Mustin ja Mirrin valikoimista löytyneestä koirien villapaidasta...

Eivät pitäneet. Ensin uutta asua kokeili iltahämärissä Cisu. Hän antoi pukea villiksen nätisti, mutta totesi sitten, ettei se päällä voi liikkua, vaikka takajalkalenksutkin jätettiin laittamatta. Tosimiehet eivät ulkoile söpössä palmikkoneuleessa edes pimeällä. Toto komppaa.


Toto taisi myös olla hieman kummastunut: "Mitä ihmettä sulla on päällä?"


Vaan eipä tiennyt Tottiainen, että kotiin tultaessa hän saisi olla seuraava testihenkilö. Eikä sujunut paita päällä liikkuminen Totoltakaan.

 Siis MIKÄ tää on?
Keltavihreästä retrolopputuloksesta huolimatta piti ottaa kuva salamallakin, jotta Toton surkea ilme tulisi varmasti tallennettua.

 Kautta korvieni, kautta kurttuotsani - tämä on nöyryyttävää!

Pahempaa oli tulossa. "Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa", tuumasi Cisu ja tuli ilkkumaan pikkuveljelle.


Tämän jälkeen kävi niin onnekkaasti, että perheen ihmismies tuli kotiin ja oli myös kovin kummastunut Cisun ja Toton asusta. Hän ilmoitti ykskantaan, ettei todellakaan ala pukea kissoja ja kiusaamaan niitä. Vaikka demosin, että pukeminen käy helposti, villistä ei ole sittemmin käytetty. Sitä ei ole tosin palautettukaan, koska saattaahan siitä olla joskus jotain iloa. Kissoilta tuntuvat kyllä jäätyvän pihalla ennen kaikkea tassut, ja kun omalta pihalta on hyvin lyhyt matka kotiin, ulkoilkoot sitten nakupelleilnä niin kauan kuin ulkoilevat.

Ja se kysymyskysymys. Cisulla ja Totolla on siis kaikki hyvin villapaitanolostusta lukuun ottamatta, samoin Koratian ihmisilläkin. Tämä(kin) blogi vain päivittyy luvattoman laiskasti, kun ei ehdi ja jaksa ja seliseli... Vaikka tahti on muuttunut, on kissoista(kin) bloggaus edelleen minusta harrastuksista parhaimpia! Sitä vauhdittaakseni keksinkin niin ikään muotiblogimaisen jutun: kysykää Cisulta ja Totolta mitä tahansa! Mitä olet aina halunnut tietää koratin sielunelämästä tai Koratian puuhista? Tai melkein mistä tahansa muusta. Lupaamme vastata viikon sisällä niin hyvin kuin osaamme ainakin kaikkiin asiallisiin kysymyksiin (eipä tänne kukaan epäasiallinen koskaan kommentoikaa, mutta siltä varalta että niin kävisi, pidätämme oikeuden olla vastaamatta jos siltä tuntuu.;))

25 kommenttia:

 1. Toto parka! Tuolla tavoin joutuu reppana julkisesti nöyryytetyksi! Eihän sitä koiralle tarkoitettu villapaitaa voi omantunnonarvoinen kissa käyttää! Jennin on nyt otettava puikot omiin käsiin ja ryhdyttävä kutomaan. Näin ovat muutkin kissanomistajat tehneet: http://miirunpoppoo.blogspot.fi/2012/11/villapaita-esittaytyy.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Cisu-parka, huomauttaa Cisu! Hän joutui vielä ulos tuo naurettava loimi niskassaan.:D

   Olen joskus aloitellut villiksen tekoa kissoille, mutta siitä ei tullut mitään. Olen pyytänyt apua myös äidiltäni, mutta hän sanoi Cisun ja Toton olevan liian kivoja, jotta hän alkaisi kiusata niitä... Luulen, ettei ongelma ollut se, että villis on koirien, vaan se, että se on villis. Koirien tuotteista meillä onkin jo käytössä mm. turvavyöt, pelastusliivit ja Toton panta. Pantaa lukuun ottamatta kaikki kapistukset ovat kyllä Cisusta ja Totosta enemmän tai vähemmän kamalia.;)

   Poista
 2. Hei anteex, meil ei oo kysymystä, mutta innostuttiin vähän tosta edellisestä eli koratpallosta. Ihmeellistä, se toimii meilläkin vaik ei saatu koratinkarvaa yhtään! Kuvasarja tästä tulossa kunhan laiska ihminen jne. tiätte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja Harmaa, kivaa! Ja tosi kiinnostavaa! Meillä oli eilen taas koratpallo-ottelu ja koratpallo on kyllä leluista parhain: se toimii aina. Cisu ja Toto ihan vavahtelivat innosta, kun näkivät miten karvaa kertyy ja sitten koitti se upea hetki, kun mies keräsi ne käsiinsä ja alkoi muotoilla palloa. En ollut aiemmin seurannut koratpallon valmistusta näin tarkasti, joten en tiennyt, että kissat tietävät valmistuksesta joka vaiheen ja odottavat silmä tarkkan, milloin pallopeli alkaa!

   Poista
 3. Koratian poikain päivän asua on meillä ihmetelty koko perheen voimin. Poika jo etsi villasukan, missä iso reikä, että siitähän sen saisi kun tekis tassuille kolot... hmph. Bélan kummitäti kun on neulova ihminen, oli kisulla pentuna kaulassa kaulahuivi, eli sellanen resorinpätkä. Se vielä menetteli. Samoin meidän edesmennyt Nanna tykkäsi kolmiohuivista. Ja em Viuhti Pojan tekemästä niittipannasta. Siinä ne kokeilut....Meillä tehdään ulos pieniä pistäytymisiä, luulen että tassut eniten palelee.
  Ja kysymys kuuluu: Mitäs luulette, Cisu ja Toto, miksi ihan oikeesti teidän ihmisnainen halusi pukea teille sen villapaidan?

  VastaaPoista
 4. Voi nolous :) En ole koskaan ennen nähnyt vaatteita karvaisella kissalla, mutta karvaton ihmisen keksimä mirri sen kyllä tarvitsee. Meillä ainakin on niin lämmin turkispaita, että sillä tarkenee pakkasillakin. Kysymys: Miksi kissa kehrää?

  VastaaPoista
 5. Nauroin aivan röyhkeästi täällä turvallisesti ruudun takana : D Nyt kuitenkin kysyisin testaajilta, että MIKSI vaate on kissalle niin vastenmielinen?


  (blogista kattienkanssa.blogspot.com)

  VastaaPoista
 6. Kyllä tollanen ulkoiluvaate on kissanarvoa alentavaa :( Onhan kisuleilla omakin turkki, kyllä se riittää!

  VastaaPoista
 7. Siis toi paitahan on SÖPÖ. Ja sopii miehekkäille kissoille ihan hyvin vähän hempeämmätkin vaatteet. :)

  VastaaPoista
 8. Jatkokysymys:
  Meidän Poika sain jostain kummasta (!?) kimmokkeen kissojen vaatettamiseen ja tänään villasukkaa on sovitettu myös pipoksi ja häntälämmittimeksi. Mitäpäs ovat Koratian valtiaat mieltä moisista vaatekappaleista?

  VastaaPoista
 9. Kaiken lisäksi hohtavan valkoinen paita on kuin huutomerkki saaliseläimille: täältä tulee hölmö kissa. Siinähän kuolevat nauruun, jos ei muuten. ;)

  VastaaPoista
 10. Ai kissatko ilmeettömiä?! :D Jostain olen moisen väitteen lukenut ja viimeistään tämä postaus mursi tuon harhakuvan lopullisesti!

  VastaaPoista
 11. Hei pojat! Kyllä villikset on In kylmällä ilmalla Thaimaan pojille ja tytöille, ainakin me pidetään kaikki villavaatteita ihan mielellämme ja onhan ne nyt tooooosi muodikkaitakin.

  Kysymyskysymysvastaus: Mitä te koratit teitte silloin kun asuitte vielä Thaimaassa? Me oltiin kuulemma temppelikissoja. Ei kyllä muisteta sitä enää :S

  T: Raichu, Aslan ja Polgara.

  VastaaPoista
 12. Hihihihii! Näytin ite ihan samanlaista naamaa, kun ihmiset puki mulle verkkarin kerran! Siit ei oo kuvii ja myöhemmin purin reikiä siihen paitaanki, ettei tarviis enää ikinä pitää. Ja ehkä kans siks, et se oli sataprosentillista villaa... En voi vastustaa.

  Kysysin, että mitä koratialaiset siniveriset ei voi vastustaa?

  Terkuin Unna Tuutikki

  VastaaPoista
 13. Ymmärrän kyllä miksi teille tuo paita on puettu, mutta kyllä jaksaa kuvat naurattaa! :D

  Ja vaikka tämän voisi katsoa googlesta, kysyn silti mieluummin teiltä: mistä tulee sana korat ja miksi korat on korat?

  VastaaPoista
 14. Me heitettiin teille kesähaaste! Kertokaa teidän kesästä kuuden kuvan avulla!

  VastaaPoista
 15. Voi että, voi toisia reppanoita, joutuvat ihan villapaidassa julkisesti esiintymään! Kamala kohtalo! :D

  VastaaPoista
 16. Kuvittelin tuossa yhdessä kohdassa, että ihmismies joutui kotiin palattuaan pukeutumaan kyseiseen neuleeseen. Mutta ei sitten ilmeisesti kuitenkaan. :D

  Kysyn, miltä tuntuu olla julkkiskissa. Tunnistetaanko Teidät joskus, kun käytte U:ssa? Ajatteletteko koskaan meitä lukijoita, kuinka me haluaisimme työntää kätemme turkkeihinne?

  VastaaPoista
 17. Koiran villapaita koratille? Hei haloo, jotain rajaa. Sanokaa ihmisille, että hommaavat koratin villapaidan, niin sitten harkitaan uudestaan :-D

  VastaaPoista
 18. Lisää kysymyksiä:

  Oletteko huumorintajuisia? Voitteko antaa esimerkkejä huumorintajustanne? Entä miten on tottelevaisuuden laita? Tunnetteko mustasukkaisuutta tai sisaruskateutta? Miksi olette niin suloisia? Lähetättekö tai saatteko perinteisiä joulukortteja? Oletteko koskaan tavanneet tyttökissoja? Mitä tapahtui maitohampaillenne? Oletteko koskaan käyneet kaupungilla? Miten kuvailisitte kissan sielua? Voiko kissa käyttää kenkiä tai sukkia? Miksi se kulkunen on niin kallisarvoinen verrattuna kaikkeen muuhun? Kuinka sikeästi nukutte? Aiotteko koskaan päivittää noita luonneprofiilejanne? Millaisesta musiikista pidätte? Hiiviskelettekö salaa öisin? Oletteko koskaan riidelleet toistenne kanssa oikein tosissaan? Mikä Teitä kummastuttaa tässä maailmassa? Tunnistatteko toistenne nimet? Kuinka monta suomen kielen sanaa osaatte (ymmärrätte)? Onko kuulonne valikoiva?

  Kiitos jo etukäteen vastauksista! :D

  VastaaPoista
 19. Kovasti naurattaisi, mutten uskalla kun hihitellä salaa - nyt on sentään kuninkaallisista kysymys :D

  kuinka paljon on ihmiset teillä on asetellut tavaroita vääriin paikkoihin, että ne on joutunut leikkiessä rikkomaan?

  VastaaPoista
 20. Kissan mietteitä elämästä ja ihmisistä, mukana myös kissan kielen tulkki.Miauu...

  VastaaPoista
 21. Kiitos kaikille kommenteista ja kysymyksistä! Ihan ei pysytty viikon aikataulussa, mutta lupaamme vastata kiperiin kysymyksiin lähipäivinä. Vastauksia on jo hahmoteltu!

  t. Jenni, Cisu ja Toto

  VastaaPoista
 22. Tatsutan tassuttelijoilla on teille haaste...

  VastaaPoista
 23. Aivan hirveen söpöjä vaatekuvia! :)

  VastaaPoista